Favorite films

Recent activity

All

Recent reviews

More
 • This Is the End

  This Is the End

  ★★★½

  Framtida generationer kommer avsky oss av två anledningar: hur vi inte bryr oss om miljön och att Danny McBride inte hade huvudrollen i allt. Allt han säger är roligt.
  Shout out till Jonah Hill som också är superrolig i den här, vilket jag inte alls kom ihåg. Han är kanon!
  Jag tror "modern" low-brow studiokomedi inte blir bättre än såhär. Specialeffekterna svider i ögonen dock. Filmens ser skitful ut och gör många konstiga dokumentär-inzoomningar. Vilket säkert omedvetet grundar filmen...men ser…

 • Slither

  Slither

  ★★★½

  Underhållande. Besviken på CGI eftersom filmen några gånger har grymma praktiska effekter. Monstret blir i slutet riktigt coolt!

Popular reviews

More
 • Ratatouille

  Ratatouille

  ★★★★

  Kanon! Kommer inte ihåg om jag såg den när jag var yngre eller inte. Den är fin och strukturen är löjligt tajt. Save the cat formula behöver inte suga, utan det suger bara när filmen suger. Här sitter det assnyggt. -- Hade dock föredragit om det var en skräckfilm och råttan styrde honom till att göra hemska saker...eller typ kanske försöka bli president? Men han vill bara införa lagar som gynnar hans råt-kompisar? Hade varit coolt!

 • Love Exposure

  Love Exposure

  ★★★★

  Det är Sion Sonos bästa. Jösses. Handlar den mest om att få bånge och använda kung-fu för att kolla på trosor? Visst. Men det används sedan för att på ett fint sätt hantera skam, religion och kärlek.
  Filmens titel presenteras efter en timme! Punk! Borde filmer vara fyra timmar? Nej, absolut inte, men att den är fyra timmar gör den bara mer beundransvärd. Och kameran och klippning är som ingen annan. Det känns ofta som att scener inte ens ljussätts och kameran är ofta slarvigt handhållen, och detta borde ge amatörkänsla, men det ba funkar av någon anledning. Lever upp till hypen!