Favorite films

Recent activity

All

Recent reviews

More
 • Swimming with Sharks

  Swimming with Sharks

  ★★½

  Gekeken voor de jonge, nog niet ingekorven Michelle Forbes. Deze bevindt zich in hetzelfde straatje als ‘The Player’ en ‘In the Company of Men’ maar valt licht uit in vergelijking. Spacey is wel altijd highly enjoyable als corporate prick cfr. Working Girl, Glengarry glen ross, Horrible Bosses en Margin Call. Zijn personage Buddy Ackerman zou gebaseerd zijn op de flamboyante Joel Silver of de verguisde Scott Rudin tegenover hen zijn figuren als Ari Gold (Entourage) en Peter Dragon (Action) onbevlekte communicantjes. Het meest indrukwekkende aan dit regiedebuut is echter dat het geschoten is in 18 dagen met een microbudget van +- $700.000.

 • Happiness

  Happiness

  ★★★★

  A latino actor with three names... So Edward James Olmos right?

Popular reviews

More
 • John Q

  John Q

  "I gotta be honest, Tuck. I mean, this whole thing, uh, sucks, you know."

  Eigenlijk had ik het beter voor bekeken gehouden toen menselijke motvlinder Kevin Connolly opdook. Een teken aan de wand dat het volgende anderhalf uur weleens behoorlijk kon tegenzitten. Het is eigenlijk meelijwekkend om zien hoe enkele van mijn favoriete acteurs (Washington, Duvall, Woods) in hun blootje worden gezet door het broddelwerk van TV-scenarist James Kearns. Een script dat zonder overdrijving faalt op elk vlak. (Hoezo wordt zelfs de hele oplossing al aan het begin van de film getoond?!). Sterke performance van Washington maar desondanks één van de grootste misser in z'n carrière.

 • Before Sunset

  Before Sunset

  ★★★

  "You have to think that Notre Dame will be gone one day."

  Eindelijk in zijn totaliteit gezien. Hopeloos gedateerde film die de geneugten van zorgeloos doempen op café nog eens belicht.
  Hawke en Delphy blijven toch meer romanpersonages dan echte mensen maar de doorleefde vertolkingen van het paar zorgen ervoor dat de lawine aan semi-poetische bespiegelingen te behappen valt. Het minste deel van het drieluik.