• Sing 2

    Sing 2

    ★★★★

    Personally I like this sequel. It is really 'out of this world'

  • Spider-Man: No Way Home

    Spider-Man: No Way Home

    ★★★★★

    Seriously this is one of the fcking hell movie. It was so great and gave me a goosebumps

  • Home Sweet Home Alone

    Home Sweet Home Alone

    ★★

    Masih lagi tak boleh tanding dengan Home Alone 1,2 & 3. Terlalu try hard movie ni. Rasanya dah tak perlu buat Home Alone lain lepas ni. Elok tengok yang lama je

  • Lagi Lagi Senario

    Lagi Lagi Senario

    ★★★★★

    Menggamit nostalgia. Quote2 dalam filem ni memang sentiasa boleh lekat dalam kepala. Berbaloi tengok banyak kali

  • Dune

    Dune

    ★★★½

    Pacing cerita mmg slow. Tak tau kenapa biasanya aku boleh je layan cerita pacing slow, tapi filem ni aku tak dpt nak layan sangat. Walau bagaimanapun, Score muzik filem ni memang terbaik dan sinematografi memang cun. Kena layan dekat wayang Imax baru puas tengok. Mungkin tak dapat layan sangat sebab ni cuma pengenalan filem. Aku menanti Dune part 2. Harap2 WB teruskan la projek ni. Barisan pelakon2 dalam filem ni pon terbaik jugak.

  • Mencari Rahmat

    Mencari Rahmat

    ★★★

    Konsep menarik filem ni. Menggunakan lakonan ala teater untuk setiap dialog yang dilontarkan. Lakonan Namron dan Amierul Affendi memang terbaik. Tetapi filem ni bukan untuk aku mungkin kerana terlalu banyak dialog tetapi aku masih lagi boleh layan sampai habis filem ni