• Possibly in Michigan

    Possibly in Michigan

    ★★★★½

    Beautiful, brilliant, powerful, skillful and based, SO FUCKING BASED !
    [9/10] 18/5/2021

  • My Soulmate

    My Soulmate

    ½

    مش فاكر كان مين الله يسامحه من صحابي اللي بثق في رأيهم قالي إن الفيلم ده حلو و مش بضان زي معظم الأفلام اللي بتنزل بقالها فترة، ربنا يسامحك تاني يسطا.
    الفيلم ابن شرموطة و الإخراج ابن شرموطة و التصوير ابن شرموطة المؤثرات البصرية بنت شرموطة و المونتاچ ابن شرموطة و السيناريو ابن شرموطة و الحوار ابن شرموطة و تحسه عبارة عن بوستات كيناكومب +13 و النهاية بنت شرموطة و ابن شرموطة ابن شرموطة.
    يمكن الحاجة الوحيدة العدلة في الفيلم…

  • The Killing of Two Lovers

    The Killing of Two Lovers

    ★★★★

    This review may contain spoilers. I can handle the truth.

    Yeah, those two lovers are pretty much dead !
    Alright, here's how good this is. I FUCKING HATED THAT ENDING, but I still couldn't drop the rating cause this is still a masterpiece.
    بجد الفيلم أصيل نيك و متقن نيك و حقيقي نيك و صادق نيك و من أكتر الأفلام المميزة في 2020.
    الإخراج حلو فشخ.
    التصوير حلو فشخ.
    الساوندتراك حلو فشخ.
    كلاين حلو فشخ، فشششخ.
    السيناريو حلو فشخ و مؤلم نيييك و يمكن مشكلتي الوحيدة معاه هي النهاية.
    Spoilers…

  • The Floating Plan

    The Floating Plan

    ½

    مش وحش زي ما توقعت يعني طلع watchable بس برضه ملهوش أي تلاتين لازمة يعني و قفلته بنت شرموطة.
    [Unrated] 15/5/2021

  • The Washing Machine

    The Washing Machine

    ½

    كسم كل إبنشرموطة شارك في صناعة هذا الشيء أو ظهوره للنور بأي شكل من الأشكال.
    و كسم تريند cinematography الإعلانات اللي وقعنا فيه ده بجد.
    [Unrated] 14/5/2021

  • Vendors and Buyer

    Vendors and Buyer

    ★★★½

    اللي اشترى الطين، بفاسه يلقى الحل
    "أحلى ما يعمل إنسان في حياته، يزرع ضل"
    و اللي يبيع أرضه و يجري ورا الأسمنت
    عمره ما يلقى الطراوة مهما ارتحل أو حل
    [7/10] 13/5/2021

  • The Sandwich

    The Sandwich

    ½

    Too personal
    [Unrated] 13/5/2021

  • Sad Song of Touha

    Sad Song of Touha

    ½

    Too random
    [Unrated] 13/5/2021

  • Fire-Eater

    Fire-Eater

    ★★★★

    عظمة و رقي و جمال و دلال و يا سلااام هي دي السينما التمام.
    الإخراج حلو فشخ.
    التصوير حلو جداً.
    المونتاچ حلو.
    الموسيقى و الساوندتراك حلوين فشخ.
    التمثيل كله جامد نيك و بالذات البنتين اللي عاملين دور البطلتين في فترة المراهقة حاجة كسم العظمة و أداءهم خارق.
    السيناريو حلو فشخ و عجبني كل حاجة فيه تقريباً سواء كانت التنقلات بين الأزمنة أو الشخصيات نفسها و تطوراتها و أي كلام تاني ممكن أقوله هيكون محض تعريص علشان دي نوعية الأفلام المفضلة بالنسبالي فا نكتفي بهذا القدر من الصياح.
    [8/10] 13/5/2021

  • Promising Young Woman

    Promising Young Woman

    ★★★½

    This review may contain spoilers. I can handle the truth.

    مبدأياً كدة كسم Dennis Harvey و Variety و كل اللي عدى عليه الريفيو المعرص بتاعه و قرر ينشره.
    الإخراج حلو.
    الموسيقى و الساوندتراك حلوين.
    كاري حلوة فشخ و متمكنة من الشخصية.
    السيناريو حلو بس التويست بتاعة رايان مكانش ليها لازمة و forced نيك.
    And I'm so happy to see my boy Bo back to grace us with his presence.
    Spoilers Alert 🚩🚩🚩
    من رأيي لو كانت نهايته انه خلص من الجثة و معملتش حوار الجوابات ده و عمل فرحه و…

  • Shiva Baby

    Shiva Baby

    ½

    "Female equivalent of The Safdie Brothers" MY ASS.
    This is pure fucking garbage.
    [Unrated] 7/5/2021

  • Dick Johnson Is Dead

    Dick Johnson Is Dead

    ★★★★

    This review may contain spoilers. I can handle the truth.

    Spoilers Alert 🚩🚩🚩
    Even if he still breathes, believe me when I tell you, out of experience, that Dick Johnson IS dead !
    [8/10] 4/5/2021